تریدر نوسانی کیست؟ و چگونه عمل می کند؟

"بجای خواندن مقاله به آن گوش دهید"

پادکست صوتی "تریدر نوسانی کیست؟ و چگونه عمل می کند؟"


  • 22:08 1403-08-30
  • زمان مطالعه: 4 دقیقه

ما در این مقاله تریدر نوسانی کیست و چگونه عمل می کند؟ سعی می کنیم تا اطلاعاتی در مورد ترید نوسانی بازار برای شما ارائه کنیم تا بتونین با استفاده از این روش و دریافت انواع سیگنال ارز دیجیتال برای خرید یا فروش، سودهای زیادی به دست بیارین. تریدرهای نوسانی یه استراتژی ای دارن که می تونه برای تریدرهای مبتدی بازار ایده آل باشه. با در نظر گرفتن وسعت زمانی قابل مدیریت اون، این نوع معاملات یک روش راحت برای معامله گری در بازار هستش و تریدر های نوسانی در اکثر بازار های مالی مثل سهام و ارز دیجیتال هستن. 

تریدر نوسانی کیست؟

شاید این سوال برای شما نیز پیش اومده باشه که تریدر نوسانی در ترید ارزهای دیجیتال کیست؟ بهتره بدونین تریدر نوسانی معامله گری هست که از استراتژی نوسان گیری ارزهای دیجیتال برای کسب سود استفاده می کنه. ترید نوسانی نیز نوعی استراتژی هستش که در اون تریدر ها به دنبال سود بردن از حرکات قیمت در یک بازه زمانی کوتاه تا متوسط هستن. هدف تریدر نوسانی، گرفتن نوسانات بازار هستش که طی چند روز تا چند هفته ایجاد می شن. 

دو نوسان وجود داره که تریدرها به اون ها توجه کنند، اینکه: 

•    نوسان اوج (swing highs): زمانی که بازار قبل از پولبک سقفی تشکیل بده، فرصتی برای یک معامله شورت فراهم می کنه. 
•    نوسان پایین (swing lows): زمانی که بازار افت کرده و بعد جهش می کنه، فرصتی برای یک معامله لانگ فراهم می کنه. 

استراتژی های معاملات نوسانی در بازار روند دار بهترین کارایی رو دارن و اگه یه روند قوی در بازه زمانی بالاتر وجود داشته باشه، فرصت های ترید نوسانی فراوانه و تریدرهای نوسانی می تونن از نوسانات قیمت بیشتر بهره ببرن. همچنین، انجام ترید نوسانی در یک بازار در حال ثابت سخت تر هستش و اگه بازار به سمت محدوده نوسان حرکت کنه، سود بردن از تغییرات بزرگ قیمت، کار آسونی نیستش.

تریدر نوسانی چگونه سود کسب می کند؟

تریدر نوسانی کیست؟

تریدر های نوسانی معمولاً از تحلیل تکنیکال برای معامله استفاده می کنند. از اونجایی که رویدادهای فاندامنتال می تونن در طول هفته اتفاق بیوفتن، تریدر های نوسانی ممکنه از تحلیل فاندامنتال در چارچوب معاملات خودشون استفاده کنن. با این حال، الگوهای نمودار شمعی، سطوح حمایت و مقاومت و اندیکاتور های تکنیکال معمولا برای شناسایی استاپ های معاملاتی استفاده می کنن. از رایج ترین اندیکاتور هایی که توسط تریدر های نوسانی استفاده می شن، میانگین های متحرک، شاخص قدرت نسبی و ابزار فیبوناچی اصلاحی هستن. 

تریدرهای نوسانی معمولا نمودار ها رو در تایم فریم های متوسط به بالا بررسی می کنن. درواقع، یک روند نزولی یا صعودی قوی باید در بازه های زمانی بالاتر تایید شده باشه. ولی اون ها ممکنه به چارچوب های زمانی مثل نمودار 4 ساعته، 12 ساعته نگاه کنن تا نقاط ورود و خروج خاص رو بگردن. برای مثال، تریپر های ورود می تونن از یک شکست در یک بازه زمانی پایین تر به دست اومده باشن. در اینجا لازم به ذکر است که یکی از روش های کسب سود از بازار ارز دیجیتال شناخت بهترین ابزارهای معاملاتی روزانه برای تریدرها است.

استراتژی‌های معاملات نوسانی

تریدر ها می تونن استراتژی های زیادی رو برای تعیین زمان خرید و فروش بر اساس تحلیل تکنیکال به کار بگیرن، شامل:

•    تقاطع نزولی یا صعودی میانگین های متحرک 
•    تریگر های حمایت و مقاومت 
•    تقاطع میانگین متحرک همگرایی/ واگرایی
•    استفاده از الگوی فیبوناچی اصلاحی که سطوح حمایت و مقاومت و احتمال بازگشت قیمت رو مشخص می کنه. 

تریدر ها از میانگین متحرک برا تعیین سطوح حمایت و مقاومت یک محدوده قیمتی استفاده می کنن. در حالی که بعضیا از میانگین متحرک ساده استفاده می کنند، میانگین متحرک نمایی تاکید بیشتری بر آخرین نقاط داره. برای مثال، یک تریدر ممکنه از ema های 13و 50 روز برای پیدا کردن نقاط تقاطع استفاده می کنه. زمانی که قیمت بالا تر از میانگین متحرک حرکت کرده، نشونه روند صعودی قیمت هستش. زمانی که قیمت به زیر ema ها می رسه، یک سیگنال نزولیه و تریدر باید از پوزیشن های لانگ خارج شده و وارد پوزیشن شرت بشه. 

معایب معاملات نوسانی

تریدر نوسانی کیست؟

معاملات نوسانی می تونه چالش هایی رو برای تریدر بی تجربه ایجاد کنه که به موارد زیر اشاره می کنیم: 

•    ریسک یک شبه: معاملات نوسانی می تونه منجر به زیان های قابل توجهی بشه، چون پوزیشن این معاملات در مقایسه با معاملات روزانه مدت بیشتری باز هستن. 
•    تغییر ناگهانی بازار می تونه منجر به زیان های قابل توجی بشه.
•    زمان بندی بازار: زمان بندی می تونه برای معامله گران با تجربه ارز های دیجیتال دشوار باشه. 
•    تریدر های نوسانی اغلب روندهای بلند مدت رو به نفع حرکات کوتاه مدت بازار از دست می دن. 

مزایای معاملات نوسانی 

این نوع معاملات از مزایای دیگه که برخورداره، شامل:

•    استراتژی بلند مدت: 

در مقایسه با انواع معاملات دیگه، نیازی به صرف ساعت ها برای نظارت بر معامله نیست، چون این معاملات ممکنه روز ها یا حتی هفته ها طول بکشن. 

•    هیجان کمتر:

بسیاری از تریدرها به دلیل طولانی بودن بازه زمانی، تریدر نوسانی رو نسبت به معاملات روزانه همراه با استرس کمتر باشه.

•    معاملات به صورت پاره وقت:

به دلیل موارد بالا، می تونه مطابق سبک زندگی خودش معامله کنه و حتی شغل تمام وقت خودش رو حفظ کنه.

•    نوسانات :

بازار ارز های ارز دیجیتال بسیار پر نوسان هستش که می تونه برای تریدر های نوسانی با تجربه جذاب باشه. 

کلام آخر:

ترید نوسانی یک استراتژی معاملاتی رایج در بازار ارزهای دیجیتال هستش و تریدرهای نوسانی به ستاپ معاملاتی بستگی داره و معمولا چند روز یا چند هفته پوزیشن های معاملاتی خودشون رو نگه می دارند. جذابیت ترید نوسانی در بازار کریپتو، به دلیل سطح نسبتا پایین تر تعهد زمانی و استرس اون در رابطه با اشکال معامله هستش. امیدواریم که از این مقاله تریدر نوسانی کیست و چگونه عمل می کند؟ به خوبی استفاده کنین و نهایت بهره از اون برده باشین. در آخر خوشحال می شیم نظراتتون رو با ما به اشتراک بزارین.

!! همه دوره های ارزسنج را یکجا در اختیار داشته باشید !!

دوره جامع ارز دیجیتال (جادوی رمز ارزها)

20 دوره کامل در یک دوره
از ابتدایی ترین مفاهیم تا تخصصی ترین موضوعات
بیش از 130 ساعت آموزش ویدیویی در قالب 250 جلسه
برای شرکت در این دوره آموزش از لینک زیر اقدام کنید.

نظرات کاربران در مورد تریدر نوسانی کیست؟ و چگونه عمل می کند؟

در مورد تریدر نوسانی کیست؟ و چگونه عمل می کند؟ نظر دهید
سوال امنیتی :7 + 61 = ?