بهترین تنظیمات اندیکاتور RSI؛
در ویدیوی بهترین تنظیمات اندیکاتور RSI، اطلاعاتی درباره شاخص قدرت نسبی به شما ارائه و به بررسی نحوه کار با اندیکاتور RSI بپردازیم.
بهترین تنظیمات اندیکاتور RSI؛ آیا دوست دارین تا اطلاعاتی درباره اندیکاتور RSI به دست بیارین؟ اصلا می دونین اندیکاتور RSI چیست و چه کاربردی داره؟ چجوری میشه با استفاده از این اندیکاتور معاملات پرسودی در انواع صرافی ارز دیجیتال انجام داد؟ چجوری اندیکاتور RSi رو تنظیم کنیم؟
بیشتر از چهار دهه هست که شاخص قدرت نسبی(RSi) یه ابزار خیلی مفید واسه همه تحلیلگران تحلیل تکنیکال به حساب میاد. به عبارت دیگه، RSI یکی از بهترین ابزارها برای توسعه روش های معاملاتی در سایت تریدینگ ویو هست. تریدینگ ویو رو میشه راه حل چالش های معامله گران در ایجاد نمودار، کدنویسی، افزودن میانگین متحرک در اندیکاتور RSI دونست. شما قبل از شروع کار با اندیکاتور RSi باید نحوه تنطیمات این اندیکاتور رو یاد بگیرین. به همین منظور ما سعی می کنیم در ویدیوی بهترین تنظیمات اندیکاتور RSI، اطلاعاتی درباره شاخص قدرت نسبی به شما ارائه کنیم و به بررسی نحوه کار با اندیکاتور RSI بپردازیم.
شاخص قدرت نسبی(RSI) چیست؟
شاخص قدرت نسبی چیست؟ اندیکاتور RSI یکی از مهم ترین اندیکاتورها در دوره تحلیل تکنیکال رمزارزهاست که باید باهاش آشنا بشین. این اندیکاتور به میزان افزایش یا کاهش بازار بستگی داره و عددی بین 0 تا 100 هست. در تایم فریم های کوتاه مدت این اندیکاتور بسیار نوسانی عمل می کنه و به صورت مداوم قله های بلند و کف های پایین رو ثبت کرده و سیگنال های متناقضی صادر می کنه. در بازارهای متعادل RSI سیگنال هایی ایجاد می کنه در حالی که قیمت در یه رنج بدون مسیر مشخصی قرار داره، بنابراین اگه RSI رو اشتباه به کار ببریم، برای معاملات بی فایده میشه.
جالب اینجاست که بدونین اندیکاتور RSi یا شاخص قدرت نسبی به شما میگه روندی که شاهدش هستین تا چه حد قدرت یا مومنتوم داره، ولی این قدرت رو به طور نسبی بر اساس روندهای قبلی نشون میده. کار دیگه ای که اندیکاتور RSI انجام میده این هست که به شما در تشخیص نقاط معکوس شدن روند کمک می کنه. با استفاده از شاخص قدرت نسبی میشه تا حدی نقاط حمایتی و مقاومتی که نقش محور رو ایفا می کنند، یعنی روند قیمت در اون معکوس میشه رو شناسایی و تشخیص داد.
ویدیوی پیشنهادی: معرفی استراتژی معاملاتی با استفاده از اندیکاتور RSI و EMA
بهترین تنظیمات اندیکاتور RSI
همونطور که در ویدیوی آموزشی هم گفتیم، با اینکه تنظیمات پیش فرض اندیکاتور RSi یا شاخص قدرت نسبی برای 14 دوره زمانی هست، ولی تریدرها این امکان رو دارن تا این دوره های زمانی رو بر اساس استراتژی های معاملاتی خودشون کم یا زیاد کنند. RSI هفت روزه در خصوص نوسانات قیمت از حساسیت بیشتری نسبت به RSI بیست و یک روزه برخوردار هست.
تنطیمات کوتاه مدت رو میشه جوری تنظیم کرد که به جای 30 و 70 مقادیر 20 و 80 رو به عنوان شرایط فروش و خرید بیش از حد در نظر گرفت. بعضی از معامله گران باتجربه باور دارن که برای ترید روزانه بهترین تنظیمات اندیکاتور RSI اعداد 2 تا 6 هست. البته باید با این تنظیمات در تایم فریم های مختلف ترید انجام بدین تا ببینین کدوم بازه زمانی واسه شما مناسب تر هست.
ویدیوی پیشنهادی: بهترین تنظیمات اندیکاتور Macd برای نوسانگیری
جمع بندی و نتیجه:
ما سعی کردیم در ویدیوی بهترین تنظیمات اندیکاتور RSI، اطلاعاتی درباره شاخص قدرت نسبی به شما ارائه کنیم و به بررسی نحوه کار با اندیکاتور RSI بپردازیم. همونطور که گفتیم، بدونین اندیکاتور RSi یا شاخص قدرت نسبی به شما میگه روندی که شاهدش هستین تا چه حد قدرت یا مومنتوم داره، ولی این قدرت رو به طور نسبی بر اساس روندهای قبلی نشون میده. قبل از انجام تحلیل با استفاده از شاخص قدرت نسبی باید بهترین تنظیمات رو در اندیکاتور RSI اعمال کنین تا معاملات پرسودی انجام بدین. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بهترین تنظیمات RSi توصیه می کنیم تا ویدیوی آموزشی این بخش رو مشاهده کنین.
-
تعداد دروس : 1
-
پشتیبانی : دارد
-
مدت : 15 دقیقه
-
سطح : مقدماتی
-
نوع : ویدئو
-
پیشنیاز : ندارد
سخن مدرس
6 سال پیش که وارد بازار ارزهای دیجیتال شدم منبع فارسی کاملی برای آموزش ارزهای دیجیتال وجود نداشت. در منابع خارجی نیز منابع جامع کم بود. با مشقت فراوان و با تجاربی که گاه رایگان هم نبود، دانش اندکی اندوخته ام که در این سایت به اشتراک گذاشته ام. امیدوارم با مشاهده مطالب و آموزش های ارزسنج بتوانید در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت نمایید.
نظرات کاربران در مورد بهترین تنظیمات اندیکاتور RSI